» МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН (1958-2009)
начало » МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН (1958-2009)
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Почина Кралят на попа

 

Погребаха Майкъл Джексън

сн.:AP/The Jackson Family/Harrison Funk
Джанет, Ранди, Джаки, Тито, Джърмейн и Марлон Джаксън на погребението на Майкъл Джексън

(09/03/09) Семейството и близки на краля на поп-музиката Майкъл Джексън си взеха последно сбогом с покойника в гробището Форест Лон в квартала Глендейл на Лос Анджелис.

Семейството на Майкъл Джексън закъсня с 1 час при пристигането си на гробището Форест лоун в Лос Анжелис за погребението на Краля на поп музиката.

Братята на Джако, всички облечени в еднакви черни костюми и носещи по една бяла ръкавица подобно на "Краля на попа" в концертните му изяви, носиха ковчега в златист цвят и отрупан с бели цветя след свалянето му от катафалката. Децата на певеца – Принс Майкъл, Парис и Принс Майкъл II, бяха в челната редица до баба си и дядо си Катрин и Джо. Стана известно, че те са оставили бележки в ковчега на баща си с текст "Татко, обичаме те, липсваш ни".

Кортежът от повече от 31 автомобила влезе малко след 8 PM местно време в гробището, където семейството и около 200 поканени присъстваха на погребението. Сред гостите бяха близките приятели на Джексън - Елизабет Тейлър и Маколи Кълкин. Ковчегът на певеца е положен под огромна стъклена рисунка, реплика на известната Последна вечеря на Леонардо ДаВин.

В частния сектор на големия мавзолей на гробището почиват много знаменитости - Кларк Гейбъл, Джийн Харлоу, Карол Ломбард, Уолт Дисни, Хъмфри Богарт, Ерол Флин.


Майкъл е бил убит, според резултатите от аутопсията

   д-р К. Мъри
(09/03/09) Смъртта на краля на попа Майкъл Джексън е настъпила в резултат на убийство, обяви в петък главният съдебен следовател на Лос Анжелис. „Упойките "Пропофол" и "Лоразепам" се разглеждат като основна причина за смъртта на г-н Джексън,” се казва в негово изявление.

По думите на следователя, при аутопсията на тялото на певеца в кръвта му са били открити ред други силно активни вещества. Пълният и окончателен доклад за резултатите от аутопсията няма да бъде публикуван по искане на полицията в Лос Анжелис и окръжната прокуратура. 

Вниманието на разследващите е насочено към личния лекар на певеца Конрад Мъри. Д-р Мъри е признал, че е предписал силното успокоително “Профопол“ на клиента си, който е страдал от сериозно безсъние. Наблюдателите на случая смятат, че скоро Конрад Мъри ще бъде обвинен в непредумишлено убийство.

Междувременно стана ясно, че филмът с кадри от репетицията на последното му турне "Michael Jackson: This Is It" ще се излъчва от 28 октомври в продължение на 2 седмици в кината по целия свят. Билетите за прожекциите ще се продават от 27 септември, съобщават от Сони пикчърс.

 


Поклонението на Майкъл бе последното му шоу

(07/07/09) Емоционалното сбогуване с Майкъл Джексън в Лос Анджелис бе наблюдавано по телевизиите и интернет от стотици милиони негови почитатели по света. Публичното поклонение в "Стейпълс сентър", продължи два часа и завърши с появата на 11-годишната дъщеря на Краля на попа, Парис, която, обляна в сълзи, трогна присъстващите с думите, че откакто се е родила, нейният татко е бил най-добрият и че тя много го обича.

Заедно с Парис Майкъл Катрин Джексън на церемонията присъстваха и нейните братя - Принс Майкъл, на 12 години, и седемгодишният Принс Майкъл Втори.

В препълнения с 20 хиляди души "Стейпълс сентър" прозвучаха изпълнения на Марая Кери и Лайънъл Ричи. Кулминацията на церемонията беше, когато десетки певци се качиха на сцената и изпяха We Are The World и Heal The World.

Близките на Майкъл поискаха втора аутопсия


(06/28/09) Полицията и семейството на Майкъл Джексън се опитват да наредят пъзела от последните часове на певеца.

"Очевидно не са доволни от досегашните резултати. Губят се 12 часа между момента, в който Майкъл си е легнал, и момента, в който на спешния телефон се е получило обаждане, че е припаднал и не диша. Кой е бил там? Кой го е открил? Кой е съобщил, че е в безсъзнание и откога е бил в това състояние? Дали лекарят му е бил инжекция и после човекът го е заварил в несвяст, обадил се е на доктора, той се е върнал и е започнал да го съживява? Не знаем", казва пастор Джеси Джексън, близък на семейството. 

В събота лекарят на Майкъл Джексън - д-р Конард Мъри се е срещнал с полицията в Лос Анджелис. Междувременно властите иззеха неговата кола. Те ще търсят определени лекарства, които може да са причина за смъртта на певеца.

В петък интернет сайтът TMZ.com съобщи, че около час преди Майкъл Джексън да загуби съзнание, Мъри му е инжектирал обезболяващото наркотично вещество демерол. Същевременно местните медии съобщиха, че Кралят на попа бил силно пристрастен към болкоуспокояващото оксиконтин и всеки ден приемал определени дози от него, наред с демерола.

(06/26/09) Кралят на поп музиката Майкъл Джексън почина в четвъртък в Лос Анджелис. Певецът беше на 50 години. Сърцето на певеца е спряло в четвъртък по обяд. Той е бил в дома си в Лос Анджелис. 
Минути по-късно е бил откаран с линейка в университетската болницата, където лекарите се борили за живота му в продължение на около час, но безуспешно. 

Като всичко в живота на Майкъл Джексън, и неговата смърт е обвита в догадки и съмнения. Вече се появиха първдите слухове. Според негов бивш адвокат, Майкъл е имал проблеми с приспивателни и болкоуспокояващи хапчета.

Направената аутопсия за сега изключва престъпен момент, но все още не е готов токсикологичния доклад, от който да стане ясно дали Майкъл е злоупотребил с лекарства.

Хиляди фенове се събраха пред дома на Майкъл и болницата в Лос Анджелис. В Ню Йорк негови почитатели празнуват живота на певеца пред легендарния театър Аполо, където той е имал представления в началото на кариерата си като член на групата „Джаксън файв”.

Майкъл Джексън репитираше усилено за своето завръщане на голямата сцена. Той трябваше да започне поредица от концерти в Лондон на 8 юли. Рекордните 750 хиляди билета бяха продадени само за 4 часа.

ВИДЕО Линейка отвежда Майкъл от неговия дом в болница в Лос Анджелис

Магията на Майкъл - ръкавците, панталоните, белите чорапи, танците,жестовете...

 

Коментирай

That's a cunnnig answer to a challenging question
( Aisha @ 2012-06-25 18:16:10 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
03/19/2021
Яков
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news