» Добре дошли!
начало » Добре дошли!
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Добре дошли на новия сайт за българите във Флорида!

(09/03/09) Някъде по това време, но преди 4 години нашият екип стартира bg-atlanta.com - уебсайтът за българите в Атланта. След няколко милиона кликания по него дойде време да направим такъв и за нашите приятели във Флорида. Днес се радвам да ви приветствам с добре дошли!

Очевидно е, че сайтът ни е далеч от идеален и все още има доста работа по него. Надяваме се, че с ваша помощ и това ще стане. Всеки, който има желание да пише новини, различни истории или има идеи, които смята,че може да реализира с нас - нека пише на yasen@bg-florida.com. 

Но преди да ви покажа кое къде се намира в този сайт, искам да ви поканя на Концерта на Анелия в Тампа на 1 октомври, петък. Там ще отпразнуваме подобаващо стартът на вашия нов сайт. Всичко за концерта може да намерите тук ».

Нека да ви покажа някои от нещата в сайта. Водещите 5 теми с новини за българите във Флорида и САЩ, са поставени най-отгоре на заглавната страница на сайта. Само кликнете на заглавието или върху някой от линковете за повече информация, видео и снимки. По-старите теми може да откриете в секцията ни АРХИВ.

Като говорим за снимки - очаквайте скоро галерия със снимки от партита и концерти във Флорида. Вие също може да ни изпращате вашите спомени. В галерията ше може да увеличавате снимките, да си ги запазвате на вашия компютър или просто да ги разглеждате една  след друга.

Секцията с новините от България, Светът, Любопитно и Спорт е по-богата от всякога. Водещите новини се актуализират на всеки 30 минути на заглавната ни страница. За още теми от деня - само кликнете на менюто НОВИНИТЕ и изберете рубриката, за която искате да прочетете повече теми.

Безплатни малки обяви и горещите теми може да обсъждате в нашия ФОРУМ.

Ще се радваме да чуем вашите идеи и препоръки за новия ни сайт, както и мнението ви за промените. Благодарим ви за доверието и посещенията през първите ни 3 години!

Ясен Дараков
издател
 
 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
04/22/2021
Марко
04/29/2021
Майя, Мая, Еpмeнa, Еpмeлинa, Еpмeнкo, Тамара
04/30/2021
Борис, Борянa, Борислав(а)
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news