» Наша гордост
начало » Наша гордост
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Българка с главна роля в US сериал

(09/07/09) Тя е само на 20 години и вече е звезда в Америка. Нина Добрев е изпълнителка на главната роля в предстоящия нов сериал на CW  “Дневниците на вампира” (The Vampire Diaries), съобщава сайтът “Всеки ден”. Снимките на сериала бяха в Атланта, а излъчването му стартира на 10 септември. Сюжетът се върти около хубавата Елена (в ролята Нина) и отношенията й с двама братя вампири. "Рекламни билбордове на филма с нейния лик са пръснати из цял Лос Анджелис и скоро тя ще бъде супер звезда тук”, предсказва актьорът Башар Рахал, който е другата ни гордост в Холивуд.

20-годишната Нина е родена в София, зодия Козирог, но още на две годинки заминава с родителите си за Канада и заживява с тях в Торонто. Започва като фотомодел, но бързо се насочва към актьорската професия и завършва Актьорската школа “Армстронг”. Там я забелязват тв продуценти, в резултат, на което прави няколко роли в сериали като “Гимназия Деграси - следващото поколение”, “Далеч от нея”, а сега и в хитовия “Дневниците на вампира”. Освен в САЩ, сериалът тръгва в Англия и Австралия.

Междувременно стана ясно, че Нина Добрев е била арестувана с други актриси от сериала защото се събличали на магистрала в южна Джорджия. Всичко за ареста тук ».

Още за сериала, видео клипчета и снимки с Нина, може да видите на официалната страница на сериала тук ».

 

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
04/22/2021
Марко
04/29/2021
Майя, Мая, Еpмeнa, Еpмeлинa, Еpмeнкo, Тамара
04/30/2021
Борис, Борянa, Борислав(а)
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news