» Арест
начало » Арест
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Българската актриса в сериала "The Vampire Diaries" арестувана за събличане на магистрала

(09/12/09) 20-годишната българка Нина Добрев, която играе главната роля в сериала на CW "Дневниците на вампира" ("The Vampire Diaries"), е била арестувана заедно с още четири актриси защото се събличали голи на мост над магистралата I-75 в близост до градчето Мейкън (на около 60 мили южно от Атланта).

Нина Добрев живее в Атланта, според полицейския доклад. Сериите на The Vampire Diaries също се снимат тук.

Полицията е получила много обаждания от шофьори, които са станали свидетели на случката. Момичета си вдигали блузките под погледите на изумените шофьори в консервативната южна част на щата. Инцидентът е станал на 22 август, но чак сега доби публичност.

Когато полицаите отишли на мястото видели момичетата и един мъж, който се оказал фотограф. На снимките в апарата му полицаите видели как едното от момичетата държало другото за краката виснато над моста. За шофьорите на магистралата обаче изглеждало, че момичето всеки момент ще падне. Актрисите и фотографа обяснили, че това е само фотосесия за промоция на престоящия сериал по CW. За полицията обаче това представлявало опасност за шофьорите и повдигнали обвинения срещу петте актриси и фотографа за disorderly conduct.

Освен Нина, арестувани са още фотографът Тайлър Шийлдс (27) и актрисите Сара Канинг (22), Кайла Иуел (24), Кристал Вайда (23) и Кандис Акола (22). Петте актриси и фотографа са били задържани в Monroe County Jail, а по-късно са били освободени срещу парична гаранция.

От PR-a на сериала отказаха коментар по случая.

Нина Добрев е родена в България, израснала е в Канада. В този сериал тя игреа главната роля на Елена, чиито двама братя са вампири. Премиерата на поредицата беше на 10 септември по CW и отбеляза рекоредн рейтинг за младата телевизия. 5 милиона зрители са включили на канала за да видят пилотния епизод. Още за сериала и кариерата на Нина може да прочетете тук »

 

Коментирай

Grazi for mkanig it nice and EZ.
( Annemarie @ 2012-11-22 04:58:06 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
02/27/2021
Марта, Мартин, Евдокия
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news