» Назначение
начало » Назначение
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Цирк: Шкумбата консул в Чикаго

(08/03/10) След като известната с еротичната си фотосесия Лила Георгиева стана консул в Чикаго, вече нищо не може да ни изненада. Но ето, че и това се случва - разказвачът на вицове Шкумбата ще бъде новия консул в Чикаго. Той ще бъде трети по ранг в консулството след генералният консул Владимир Дончев и консулът Лила Георгиева.

Кандидатурата на Димитър Туджаров, по-известен като Шкумбата, е минала на атестационна комисия в Министерство на външните работи, съобщава БГНЕС, като се позова на информация от МВнР.

Все още не е ясно с какво точно ще се занимава Шкумбата в Чикаго. По-всяка вероятност той ще работи с многобройната българска общност там, която го познава добре от години.

Заминаването на Шкумбата за Америка е подготвяно в дискретност, въпреки че по коридорите на Външно отдавна имаше подобни слухове.

С наближаващото му заминаване обаче фактите излязоха наяве.

Припомняме, министърът, отговарящ за българите в чужбина, Божидар Димитров, каза преди време, че той е предложил назначаването на Туджаров на поста. Причината е, че българите в Чикаго са обявили подкрепата си именно за Шкумбата.

Димитров допълни, че не си спомня да е правил официално предложение, но въпреки това отбеляза, че може и да е подписал подкрепително писмо.

Коментирай

Unparalleled accaurcy, unequivocal clarity, and undeniable importance!
( Ibroo @ 2012-03-21 23:41:11 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
01/20/2021
Tимoтeй
01/22/2021
Аксения, Oкcaнa
01/23/2021
Григор
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news