» Арест
начало » Арест
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Фейсубк арест: българин обвинен за изнасилване

(09/11/10) След 8 години бягство от ареста, Фейсбук издаде местонахождението на  български шампион по аеробна гимнастика, обвинен в изнасилване в Съединените щати.

През 2002 година Калоян Калоянов признал пред полицията, че е правил секс с 15 годиншно момиче, което тренирало при него в града Фермонт, Калифорния.Девойката, която сега е на 25 години, тогава разказала, че треньорът й два пъти я изнасилил по време на тренировките за състезания. Въпреки,че това се води изнасилване в щата, полицията не арестувала българина при разпита. Малко след това той изчезнал, а жена му и детето им също напуснали щата. Случаят останал неразкрит. До миналата седмица - когато следователите намерили снимки на Калоянов във Фейсбук пред туристическото корабче, на което той работел.

Местният детектив Майкъл Гебхард сторил нещо, което е широко разпространено днес - потърсил в световната търсачка Гугъл и така попаднал на страницата на Калоянов във Фейсбук. С малко повече ровене разследването установило, че издирваният от четири години работи в корабната компания "Карнавал круиз лайнз" като фитнес инструктор, а от неотдавна и като мениджър на фризьорски салон на кораб. С помощта на митническите и граничните служби, както и след консултации и координация с други правоохранителни органи, Гебхард успял да открие местонахождението му. 36-годишният българин останал смаян когато полицаите го арестували на борда.

От 1994 до 1998 година Калоянов е бил пет последователни пъти шампион на България, има две световни титли от първенството в Токио, а през 1997 и 1998  е участвал в световните шампионати по аеробна гимнастика в САЩ.

Калоян Калоянов бил държан в корабния арест шест дни и в неделя, след акостирането на кораба, бил прехвърлен в полицейския участък в Лонг Бийч, Калифорния. Вчера Калоянов продължаваше да се намира в ареста н Южна Калифорния, но се очаква да бъде преместен тази седмица, а в началото на следващата да му бъдат повдигнати обвинения.

Това е вторият подобен случай тук. През 2007 година олимпийският ни състезател Мариан Пенев се призна за виновен (виж тук») и получи 16 години затвор за секс с 13-годишна негова възпитаничка.

 

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news