» Ново
начало » Ново
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Скандален първи брой на BG VOICE
            Вестникът е достъпен и онлайн на www.BG-VOICE.com

(02/16/11) Новият безплатен вестник за българите в Съединените щати BG VOICE се появи на пазара. Дългоочакваното издание стартира със скандален първи брой. Водещата тема е озаглавена "Какво има в архивите на ДС за консула ни в Чикаго и посланика в ООН". На две страници вестникът разказва какво пише в досиетата на Валентин Дончев (консул в Чикаго) и Райко Райчев (посланик в ООН). От темата на броя може да научим, че 37 души напират да са консули във Ветровития град.

BG VOICE изненадва приятно с модерен дизайн и много полезна информация. Експертите на вестника ви показват как да видите безплатно кредитните си точки, съобщават за последните промени в транспортния бизнес, които касаят хилядите българи в този отрасъл.

В едно от най-откровените си интервюто певицата Камелия разказва за любовта на живота си Цветин и казва, че някога може и да живее в САЩ. От първия брой на BG VOICE става ясно, че поп-фолк певицата Галена пристига на американско турне в САЩ.

Със снимки и любопитни подробности, новият вестник разказва за нощния живот на българските общности в Чикаго, Вашингтон, Ню Йорк и Тампа. Изданието показва и двама български модели - "Мистър България" Мартин Мартинов, който сега е барман в Ню Йорк и предизвикателна фото сесия на Ангел Калинов.

Много забавни и полезни четива, особено за жените, може да намерите по страниците на новия седмичник. Голяма кръстословица и много смях също са имат своето място по страниците на BG VOICE.

Издателите на вестника BulMedia Group вече търсят нови сътрудници за екипа си - кореспонденти в Чикаго, Ню Йорк, Вашингтон, Лас Вегас и Флорида. За тези, които се интересуват - newsroom@bg-voice.com. На същия имейл може да пращате новини, интересни истории или сигнали до репортерите и редакторите на вестника.

BG VOICE се разпространява в Чикаго, Атланта, Вашингтон, Ню Йорк, Тампа и Лас Вегас.За всички останали е онлайн версията, която може да бъде видяна на www.BG-VOICE.com.

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
02/27/2021
Марта, Мартин, Евдокия
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news