» За последно
начало » За последно
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Българите в Сейнт Пийт останаха без своята Blue Lagoon

(02/17/2011) Един от първите български барове извън Чикаго Blue Lagoon в Сейнт Питърсбург, Флорида смени собствениците си в началото на месеца и вече е сръбски. Култовият бар 10 години събираше сънародниците ни, които живееха в региона на Тампа.

Само седмица преди продажбата собственикът Николай Власик сменил името на заведението защото отворил и пицария в съседното помещение. Но в началото на февруари той реши да го продаде на група редовни свои клиенти от Сърбия. Заради кризата напоследък нашенците не се събирали много в бара.

„Продадох го за да имам възможност да направя нещо по-хубаво и по-голямо,” обясни роденият във Варна Николай. Според негови приятели той няма да остане дълго време извън този бизнес защото много си обича работата.

Blue Lagoon e първият български бар в региона. През годинити там са гостували десетки родни звезди – Емилия, НЛО, Мария, Николай Славеев, Коста Марков, Екстра Нина, Нелина, Таня Боева... Преди няколко години барът е бил превърнат и в избирателна секция за сънародниците ни в северната част на Флорида. Къде и как ще бъде продължена легендата на Blue Lagoon предстои да разберем.

Коментирай

At last, somneoe who comes to the heart of it all
( Tasha @ 2012-11-22 08:35:46 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news