» Фемили
начало » Фемили
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Извънбрачен син на Стефан Данаилов в САЩ
За първи път актьорът официално признава витаещия от години слух

24-годишният Влади живее в Сарасота и е одрал кожата на баща си
(07/21/11) Не само Димитър Касабов от „Стъклен дом” има син - имигрант в САЩ. Актьорът в ролята на бизнесмена - Стефан Данаилов, също има син, който живее в Америка, но от извънбрачна връзка.

Майка на 24-годишния Влади е актрисата Ирен Кривошиева и е одрал кожата на баща си. Тя показа снимка на момчето в на списание „Ева”. Пред вестник „24 часа” Стефан Данаилов за първи път публично потвърди слуха за извънбрачния си син, който витае от години.

„Дал съм му името си, това казва всичко”, обяви известният актьор. Приликата между момчето и Ламбо е повече от поразителна. Отдавна се говори, че Владо е плод на връзката между Кривошиева и Данаилов, но никога досега актьорът не бе признавал директно бащинството си. Ирен също отбягва да говори по тази тема.

Ирен Кривошиева емигрира в САЩ преди 20 години заедно със сина и съпруга си
Момчето е с дълга коса, надхвърлило 1,90 м и носи презимето Стефанов и фамилията Данаилов.
Ирен Кривошиева се е зарекла никога да не казва лоша дума за големия актьор. Първо го мислела за надут и едва го понасяла, но докато снимали заедно филма “Поема” през 1986 г. (тя играела д-р Петрова), нещата поели в друга посока. Актрисата признава, че пише мемоарна книга, където ще разкаже искрено целия си живот.

Преди 20 години тя заминава за САЩ със сина и съпруга си. Сега тя е разведена, живее в Нейпълс, Флорида, и има бутик. Влади пък е фитнес инструктор. От 18 години живее в близкия град Сарасота.
Стефан Данаилов е женен за бившата манекенка от времето на соца Мария Данаилова. Двамата нямат деца.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/07/2021
Младен, Младенka
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news