» Скрита камера
начало » Скрита камера
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Индиец устройва „Биг брадър” с наивни българки в Тампа


Ужас: Ваня (вляво) и Ралица сочат мястото, откъдето с камера са били следени, докато се къпят голи под душа
(08/05/11) Индийски собственик на заведения в САЩ може да се окаже продуцент на онлайн шоу от типа “Биг брадър”, чийто участници дори не подозират, че са главни герои в него. Странната история излезе на бял свят, след като две българки откриха в квартирата си в Тампа, Флорида камери на най-необичайни места. Едната била разположена направо в банята и маскирана като противопожарен детектор. Момичетата подозират, че


камерата излъчвала директно в интернет

но все още не е разкрито кой я е контролирал и какви а бонати са ползвали услугата.
Българките Ваня Самоковарева (22 г.) и 23-годишната Ралица Джамбазова пристигнали в САЩ преди два месеца на Work&Travel, за да работят като сервитьорки за Радж Армани, който притежава няколко ресторанта, включително и "Боливуд кафе". Той им осигурил и покрив над главата, като предоставил на момичетата под наем въпросния апартамент.

Всяка стъпка на обитателите в коридора се е следяла от това устройство, маскирано като противопожарен датчик
Още в първия работен ден обаче младите жени получили друга оферта. “Предложи ни да бъдем модели и промоутъри на неговата компания „Пица Бейб”, разказа Ралица пред BG VOICE. Въпреки че въпросната пицария дори не била построена, българките не се усъмнили в намеренията на работодателя си и дали съгласие за снимките. Отношенията им с Радж се влошили чак когато той не им платил сумата, за която се били уговорили. Обяснил им, че не останал доволен от фотосесията, защото двете

не се представили професионално.

След това направо ги уволнил. Но не ги изгонил от апартамента.
След като поживели в квартирата още малко, техен приятел засякъл камера в банята. После претърсили апартамента и се натъкнали и на други. Ужасът обаче настъпил, когато установили, че те били включени и излъчвали в реално време всичко, което се случва в жилището. Момичетата проследили кабелите и стигнали до Wi-Fi кутия в заключен килер, откъдето сигналът вероятно е попадал в интернет. Полицията обаче все още проверява това.
“Чувствам се отвратително.

Това е като изнасилване.

За мен бе шок да видя тази камера в банята, залепена с тиксо. Това е ужасно. Аз никога не съм очаквала, че подобно нещо може да се случи на мен или на моята приятелка”, сподели пред BG VOICE г-ца Джамбазова.

В банята българките са участвали в “Биг брадър”, без да подозират – камерата е лепната с тиксо
"Ние дойдохме в САЩ просто за да изкараме едно лято и да поработим. А се оказа, че сме следени в най-личното си пространство. Банята е място, където човек се къпе, ходи до тоалетна.”

Следователите от Тампа в момента издирват човека, който е инсталирал камерите. В полицейския доклад по случая се твърди, че от досегашното разследване е установено единствено, че камерите са били маскирани като противопожарни датчици. Криминалистите ще се опитат да установят дали системата действително е била активна през цялото време на престоя на българките в апартамента, или сигналът е бил записван.
Коментирай

Reading this makes my decisions easier than tiakng candy from a baby.
( Sunshine @ 2012-11-22 15:33:29 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
03/08/2021
Галя, Галина
03/17/2021
Дария, Найден, Найдa
03/19/2021
Яков
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news