» Имигранти
начало » Имигранти
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Синът на Стефан Данаилов се връща в България

(09/16/11) Извънбрачният син на Стефан Данаилов се връща в България, стана ясно миналата седмица. Владимир Данаилов, който е плод на извнбрачната връзка на актьора с колежката му Ирен Кривошиева, заявил, че смята да се върне само за известно време, но не уточнил за колко. Той възнамерявал да се срещне с всичките си близки и роднини, включително и с баща си. BG Voice писа подробно за тайната любов на Стефан Данаилов и Ирен Кривошиева.

„Физически приличам повече на баща си, а вътрешно — на майка си“, коментира приликата си с известния актьор Данаилов - младши и твърди пред “Блиц”, че обича и двамата си родители. По повод късното признание за бащинство, което бившият министър на културата направи преди няколко месеца, Владимир заяви, че му простил затова отдавна. Младежът, който от години живее в САЩ, ще се види за първи път с баща си след години. Той признава, че двамата са поддържали известен контакт през годините, но той по-скоро е бил духовен. „Винаги съм усещал присъствието му“, споделя Владимир.

Междувременно майката на Данаилов - Ирен Кривошиева, успя да се разведе с петия си съпруг след 15-години брак и заяви, че подготвя мемоарите си. Освен спомени от миналото, актрисата ще повдигне и завесата на личния си живот, разказвайки и за връзката си със Стефан Данаилов.
Коментирай

Споделям възгледите на Владимир за Бог, но не считам, че Бог е самоцел. Човек е дошъл на Земята, за да научи някакъв урок и не може да няма никаква цел в живота. Да не иска да има дете, да не иска кариера респ. да не работи ли и др. подобни твърдения... Владимир или твърде много е надраснал нашите разбирания за Бог и е доста над нас или има малко изкривени разбирания. Животът ще покаже...
( Мима @ 2011-11-14 02:57:18 )
Още един син на ++++ в САЩ , не станахте ли малко в повечко там ,този прогнил капитализъм
( As Nasty As @ 2011-11-27 19:35:10 )
Мисля,че Владимир трябва да се гордее с баща си, да уважава и двамата си родители и да намери своето място в живота.Защото всеки идва с някаква мисия на земята,а той трябва да намери неговата.
( В Николова @ 2011-12-12 04:30:58 )
Thanks for helping me to see thigns in a different light.
( Flossy @ 2013-04-25 07:41:05 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
02/27/2021
Марта, Мартин, Евдокия
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news