» диамант
начало » диамант
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Жена глътна диамант за $ 5000

Извадили скъпоценния камък от тялото й с колоноскопия

(04/26/13) 80-годишна жена съвсем случайно е глътнала скъпоценен камък по време на благотворително събитие в Тампа бей, щата Флорида. Мероприятието е било организирано от Дамския клуб в града и в рамките му участниците са имали възможност да спечелят диамант от 1,03 карата на стойност 5 000 долара.

Цената на участието е била 20 долара, срещу които желаещите получават чаша шампанско. Организаторите на събитието са поставили кубични камъчета цирконий на дъното на 399 от общо 400 чаши шампанско.

Диамантът се оказал в чашата на Мириъм Тъкър. Тя обаче не внимавала достатъчно и без да иска погълнала скъпоценния камък, докато разговаряла със свои приятели.


Организаторите изпаднали в паника и помислили, че е откраднат, защото не могли да го открият. Накрая Тъкър ги уведомила, че скъпоценният камък е в стомаха й. Успокоила ги, че след два дни има насрочена колоноскопия при гастроентеролог. Това обаче не успокоило организаторите и организаторката на благотворителното събитие Джина Рот настояла да заведе Тъкър на скенер в местната болница St, Joseph. Апаратът не показал местонахождението на диаманта, затова влязъл в сила план Б с насрочената колоноскопия.

Когато диамантът бил изваден, дъщерята на Тъкър го отнесла до бижутерски магазин, където потвърдили неговата стойност. Тогава камъкът бил почистен, излъскан и полиран и 80-годишната дама си го отнесла у дома.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
02/27/2021
Марта, Мартин, Евдокия
03/02/2021
Герасим
03/07/2021
Младен, Младенka
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
БГ Флорида

Create Your Badge
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news